Terugblikken op afvallen met PowerSlim

Prev Next

In 2017 viel Marcha af met behulp van PowerSlim. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Marcha blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Terugblik op afvallen met PowerSlim -Voedingscoach Eline

Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik ben gestopt met PowerSlim. Ik heb hierbij zelf de afbouw van de producten gedaan, via het boek en soms schakelde ik de hulp en adviezen van mijn lieve voedingscoach in.

Met het afbouwen van het programma heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken en deze heb ik lange tijd vast kunnen houden. Echter door een buikoperatie in november 2018 was ik weer wat aangekomen. Maar na de feestdagen wist ik weer volledig de knop om te zetten en weer mijn streefgewicht te bereiken. Ik ben volop met bewegen bezig en zorg dat ik mijn stappendoel iedere dag behaal.

Het belangrijkste dat ik geleerd heb van het PowerSlim programma is het op peil houden van mijn bloedsuikerspiegel. Ik probeer tussen mijn maaltijden 2,5 tot 3 uur aan te houden en ik let niet alleen op het aantal calorie├źn maar vooral op de koolhydraten en suikers. Door PowerSlim ben ik een stuk bewuster geworden van mijn levensstijl. Ik zal nooit meer teruggaan naar hoe ik twee jaar terug was. Never nooit!

In juli dit jaar kreeg ik weer een tegenslag door een val met de racefiets waarbij ik mijn ellenboog heb gebroken. Ik ben nu 5 maanden verder met het herstel en ook weer wat aangekomen maar de knop gaat zeker weten weer om na de feestdagen. Met een goed vooruitzicht om weer op de racefiets te stappen en weer kilometers te gaan maken (lange toertochten van 100km of meer). Daar heb ik nu alweer zin in!

Posted on 23 december 2019