PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Met het PowerSlim dieet kijk ik niet alleen naar wat je eet. Wat het echte verschil maakt is goed advies, mijn betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding. Maar je wordt wel gesteund met de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

De Fases
Van PowerSlim

De diëtisten van PowerSlim hebben het dieet in drie verschillende fases opgedeeld. Bij elke fase hoort een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Dat motiveert je ook extra om naar een volgende fase toe te werken.

Meer weten
over PowerSlim?

Wil je misschien starten met PowerSlim? En ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Dan is het snelste om gewoon even te bellen. Ik ben elke dag bereikbaar op mijn mobiele nummer: 06 - 25 53 22 60. Je kan ook een mailtje sturen met een vraag naar info@voedingscoacheline.nl. Of vul je naam en nummer in, dan bel ik jou.