De lente zit in de lucht!

Tijd om lekker in je vel te komen

Hi, ik ben Eline Eijkelhoff. Als voedingscoach zie ik dagelijks in de praktijk, hoeveel mensen worstelen met op gewicht blijven in deze tijd. Het Coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen hebben impact op ons leven, onze routine en onze gezondheid. Misschien geldt dit ook voor jou. Heb je het gevoel dat afvallen nu niet lukt, of zie er gewoon als een berg tegenop om te starten.

Het kan ook anders

Dagelijks zie ik in de praktijk, hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. En volgens een gestructureerde aanpak, die wetenschappelijk bewezen succesvol is, aan de slag gaat. Ik sta achter je en doe dit samen met het PowerSlim programma.

Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw doel. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden. Als dit klinkt als een goed idee, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag antwoord op je vragen. Of als je nog twijfelt, lees dan eens de ervaringen van anderen met mij.