Zomer: jouw tijd om te stralen!

Hi, ik ben Eline Eijkelhoff. Als voedingscoach weet ik hoe belangrijk het is voor jou om je lekker in je vel te voelen in deze maanden. De zomer is toch de tijd dat je minder kleding draagt.  Waardoor je je af en toe ongemakkelijk kan voelen over de extra (corona) kilo's. En tegelijkertijd zie je er misschien als een berg tegenop om er wat aan te doen.

Esther zag als een berg op tegen afvallen

Het ervaringsverhaal van Esther is dan ook een voorbeeld van hoe de meeste mensen bij mij binnenkomen. Zolang als zij zich kon herinneren was ze te zwaar. Ze had alles al geprobeerd, maar nooit lukte het om blijvend af te vallen.  Voor de buitenwereld leek het waarschijnlijk alsof ze haar gewicht en lichaam accepteerde zoals het was. Maar het tegendeel was waar: ze was in haar hoofd altijd bezig met wat ze van zichzelf wel of niet mocht eten. Zelfs winkelen deed ze het liefst alleen, bang voor het oordeel van anderen over wat ze in haar mandje stopte.

Esther startte met PowerSlim en kwam erachter dat afvallen, door de structuur van het programma, met voldoende eetmomenten en constante begeleiding van haar coach eigenlijk heel makkelijk ging. Langzaam kwam ze erachter wat haar grootste uitdaging was: het terugwinnen van haar zelfvertrouwen!

Het verhaal van Esther is niet uniek. Dagelijks zie ik in de praktijk, hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. En volgens een gestructureerde aanpak, die wetenschappelijk bewezen succesvol is, aan de slag gaat. Je werkt aan je gewicht én aan jezelf. En ik sta achter je!

Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw doel. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden. Als je nog twijfelt, lees dan eens de ervaringen van anderen met mij. Of neem vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag antwoord op je vragen.